Βόθρων | Φρεατίων

Πολλές φορές η καλύτερη αντιμετώπιση ενός προβλήματος είναι η πρόληψη της αιτίας που το δημιουργεί. Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν φράξεις των βόθρων ή έκλυση δυσοσμίας από αυτούς σε μια επιχείρηση, κατοικία ή σκάφος, η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες τακτικού καθαρισμού αυτών. 

 

Ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει το προσωπικό της εταιρείας μας σε συνδιασμό με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας, συμβάλλουν στον άμεσο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό των φρεατίων - αποχετευτικών δικτύων, αλλά και την συντήρηση αυτών.

 

Η διαδικασία καθαρισμού των φρεατίων - αποχετευτικών δικτύων, περιλαμβάνει την εκκένωση ή την άντληση των λυμάτων από αυτά και στη συνέχεια το πλύσιμο τους με ρίψη νερού υψηλής πίεσης.

 

Εάν ο πελάτης επιθυμεί τον βιολογικό καθαρισμό του βόθρου ή του φρεατίου του,  η εταιρεία μας μπορεί να του προσφέρει τη σγκεκριμένη υπηρεσία σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζονται από διεθνείς κανονισμούς υγιενής και ασφάλειας.  

 

Εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας είναι η πολύχρονη παρουσία μας στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και ο μεγάλος αριθμός τακτικών πελατών που μένουν πιστοί στις υπηρεσίες μας.

 

Μπορείτε να μας καλέσετε  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα εκκένωσης βόθρου - φρεατίου - αποχετευτικού δικτύου αντιμετωπίζετε, όπως επίσης και για την συντήρηση και τον καθαρισμό των φρεατίων και του βόθρου σας.

 

SOCIAL NETWORK
CONTACT INFORMATION
Christos Kiousis
1o km Peanias - Markopoulou | Peania | PO Box 190 02
Tel: +30 210 6622632 & +302106628088
Fax: 210 6028362
e-mail: info@ekenoseis.gr

© COPYRIGHT Christos Kiousis | All rights reserved.
Site by BizOnline  |   incom cms  |   web promotion