Εκκενώσεις Βόθρων | Φρεατίων

Καθαρισμοί Βόθρων | Καθαρισμοί Φρεατίων

Πολλές φορές η καλύτερη αντιμετώπιση ενός προβλήματος είναι η πρόληψη της αιτίας που το δημιουργεί. Έτσι, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν φράξεις των βόθρων ή έκλυση δυσοσμίας από αυτούς σε μια επιχείρηση, κατοικία ή σκάφος, η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες τακτικού καθαρισμού αυτών.

Ο επαγγελματισμός που χαρακτηρίζει το προσωπικό της εταιρείας μας σε συνδιασμό με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας, συμβάλλουν στον άμεσο και αποτελεσματικότερο καθαρισμό των βόθρων αλλά και την συντήρηση αυτών.

Η διαδικασία καθαρισμού των βόθρων περιλαμβάνει την εκκένωση ή την άντληση των λυμάτων αυτού και στη συνέχεια το πλύσιμο με ρίψη νερού υψηλής πίεσης μέσα σε αυτόν.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί τον βιολογικό καθαρισμό του βόθρου ή του φρεατίου του,  η εταιρεία μας μπορεί να του προσφέρει τη συγκεκριμένη υπηρεσία σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζονται από διεθνείς κανονισμούς υγιενής και ασφάλειας.

Εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών μας είναι η πολύχρονη παρουσία μας στον συγκεκριμένο χώρο αλλά και ο μεγάλος αριθμός τακτικών πελατών που μένουν πιστοί στις υπηρεσίες μας.

Μπορείτε να μας καλέσετε  και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας για οποιοδήποτε πρόβλημα εκκένωσης βόθρου αντιμετωπίζετε όπως επίσης και για την συντήρηση και τον καθαρισμό των φρεατίων και του βόθρου σας.